Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди Къща за гости Меди

Къща за гости "Меди", Сапарева баня разполага с леглова база от 19 места.

Къщата предлага на гостите си три стаи със спалня и единично легло, две стаи със спалня, спалня с разтегателен диван и студио за четирима. Стаите са със собствен вход. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел.

На разположение на гостите на Вила Меди е и кухня с трапезария в нея има всичко необходимо за приготвянето на храна. Общото помещение е със студена връзка от стаите.

Къща за гости Меди не е самостоятелна и не е подходяща за шумни партита и празненства.

Къщата е с обширен двор в който има барбекю, беседка. Къщата се намира в подножието на планината на тихо и спокойно място. В близост - спа център, плаж с минерална вода, ресторант, механа и гейзер, който е с най-топлата вода на Балканите.

Град Сапарева баня е разположен в северното подножие на Рила планина в Югозападна България, само на един час път от София с автомобил.

В града ще намерите много ресторанти, в които ще се нахраните вкусно и сравнително евтино. Хотелите и къщите за гости ще задоволят изискванията на всеки гост.

Ако искате почивката Ви да е пълноценна заповядайте при нас!

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Силвия Пешова
Силвия Пешова