Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели

Добре дошли в къща за гости Мели** в гр. Габрово!

Разположена на живописен хълм, с невероятна гледка към централната част на Стара планина - вр. Ботев, Мазалат, Исполин, планински масив Триглав, Шипка и Бузлуджа. Къща "Мели" се намира на 30 мин. от географския център на България и ски пистите на м. Узана - идеално място за всички любители на сноуборд и ски.

Отдава се цялата къща! Тя разполага с всички съвременни удобства!

Капацитетът ѝ е 8 места (с възможност за допълнителни легла). На Ваше разположение са 4 самостоятелни спални. Всяка от тях разполага със собствена баня и WC, съвременна мебелировка, TV и интернет.

На първия етаж на къщата е разположена механа с кът за почивка, камина, TV и маса за 12 човека. Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди и прибори - съдомиялна, кафе машина, печка за готвене, прибори, подправки, консумативи и др.

В големият ни двор е разположен навес с барбекю, пещ и голяма маса, панорамна тераса, сезонен басейн и детска площадка. От всяка точка се открива уникална гледка към Стара планина.

В непосредствена близост до къща за гости "Мели" е местността "Градище" - прекрасно място за разходка до археологически разкопки и невероятна гледка на града, чист въздух и прекрасна природа.

В близост се намират и много други исторически и културни забележителности:

Дом на хумора и сатирата – Габрово, Исторически музей, АЕК Етъра, Соколският девически манастир, Боженци, Дряновският манастир и пещерата "Бачо Киро", Иванилски водопади, Географският център на България в м. Узана – идеална за любителите на сноуборд и ски през зимата или за приятни разходки през лятото, гр. Трявна, крепост Хоталич, Батошевски манастир "Успение Богородично", Крушунски водопади, Троянски манастир. В направление Велико Търново – Царевец, Самоводската чаршия, Арбанаси, каньонът при с. Емен и водопадът Момин скок и много други.

Къща за гости "Мели" Ви очаква сред прекрасната природа и чистия въздух на Габровския Балкан!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Радена Динева
Радена Динева