8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направи запитване Направи запитване   Заета
Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели Къща за гости Мели
Къща за гости Мели
община Габрово, област Габрово
Габрово
25 Сеп 28 Сеп
340лв. 380лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 12
            

Цената от 340 лв/нощувка се отнася за резервирани минимум 3 нощувки, за 8 възрастни + 4 деца, за посочения период!

Добре дошли в къща за гости Мели** в гр. Габрово!

Просторна и напълно самостоятелна къща, подходяща за семейства с деца, със стандартен капацитет 8 места и максимален капацитет 8+4 места.

Намираме се на живописен хълм, над града, откриващ невероятна гледка към Стара планина и нейните емблематични върхове и само на 30 мин. от м. Узана и географския център на България.

На втори етаж на Ваше разположение са:

- 4 просторни спални със собствени санитарни възли (баня и WC), TV и интернет

- тераса с красива гледка към Балкана

- бебешка кошара и столче за хранене (предоставя се безплатно, при необходимост)

На първи етаж къщата разполага с:

- всекидневна с кът за почивка с мека мебел, интериорна камина (вкл. панер дърва/ден), TV и маса за 12 човека

- кухня - напълно оборудвана с всички необходими уреди, прибори и консумативи - съдомиялна машина (с консумативи), пералня, кафе машина, хладилник, печка за готвене, минерална/изворна вода, чай, прибори, подправки и др.

- +1 санитарен възел за 1-ви етаж

Непосредствено пред къщата е разположен навес с барбекю и пещ, а в големият ни, обезопасен двор - сезонен басейн (диаметър 4.80 м; дълбочина 1,20 м), панорамна беседка, детска площадка с люлки, пързалка и хамак, паркинг и овощна градина. От всяка точка се открива уникална гледка към Стара планина.

Отдава се цялата къща, за минимум 2 нощувки!

През зимния период къщата се отоплява с парно на пелети, обслужвано от домакините.

Паркинг в рамките на имота.

Многобройни възможности за разходки, екопътеки и забележителности в района:

РЕМО "Етър", Соколски манастир, Боженци, Трявна, Дряновски манастир и пещерата "Бачо Киро", м. Узана и географския център на България, връх Шипка и Бузлуджа, Дом на хумора и сатирата, Интерактивен музей, Национален музей на образованието и др.

Къща за гости "Мели" и нейните усмихнати и позитивно настроени домакини, Ви очакват сред чистия въздух и прекрасната природа на Габровския Балкан!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Радена Динева
Радена Динева