Къща за гости Мераклии

село Смилян · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии Къща за гости Мераклии

Намираща се сред живописната природа на Родопа планина, в очарователното село Смилян и само на 12 км. от град Смолян, къща за гости Мераклии предлага чудесни условия за почивка на планина по всяко време на годината.

Тук всеки гост ще може да се наслади на домашен уют и топло гостоприемство, непринудена обстановка и комфорт, вкусни родопски гозби.

Къща за гости Мераклии предлага настаняване в общо 5 стаи със самостоятелен санитарен възел:

- 2 двойни стаи

- 2 тройни стаи

- 1 стая за четирима

Общият капацитет на къщата е 14 човека.

Стаите са уютно обзаведени. Оборудвани са с TV, сателитна телевизия, Wi-Fi интернет, хладилник, парно отопление, климатик.

Повечето от стаите имат тераси, от които се разкрива чудна гледка.

Къща Мераклии разполага с:

- външно барбекю с камина и пещ в битов стил

- външна релакс зона с джакузи, шезлонги, хамак

- озеленен двор с детски кът с люлка, пързалка, батут

- маси на открито

- вътрешна механа с камина, телевизор, караоке тонколона, интернет, хладилник, кафе машина, микровълнова, съдомиялна, кухненски бокс.

Тук домакините могат да поднесат вкусни домашно сготвени родопски гозби (по предварителна заявка).

Къща за гости Мераклии е и отлична начална точка за посещения на уникалните природни забележителности на района.

Тук може да посетите музейната сбирка на смилянски фасул и родопски терлици, която е кандидат за рекордите на Гинес.

В близост са пещерите Ухлувица, Калето и Голубовица, архитектурния паметник Агушеви конаци, екопътека Каньонът на водопадите, Смолянските езера, Момчилова крепост, връх Снежанка, Рожен и Пампорово и др. Недалеч от с. Смилян се намира Дяволския мост, Перперикон, Златоград, Девин, както и Дяволското гърло в с. Триград и Ягодинската пещера.

Подарете си една незабравима почивка сред природата, далеч от забързания градски живот като резервирате при нас!

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Галина Рупколска
Галина Рупколска