Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери Къща за гости Мери

Вила "Мери" е реставрирана къща от 19-ти век, в която можете да усетите духът на отминалите времена и в същото време да не се лишавате от удобствата на съвременния живот.

Тя се намира на 50 м от река Черни Осъм, която може да ползвате за къпане през летния сезон и за риболов.

На дистанция до 10 км от нея се намират Троянският манастир, село Орешак, село Черни Осъм, село Гумощник, град Троян, град Априлци и други забележителности. На около 20 км пък са разположени минералните бани на с. Чифлик и с. Шипково, туристическия комплекс Беклемето със своите ски писти и др.

Вилата се дава както самостоятелно, така и в допълнение към вила "Божана", с която са в един общ двор.

Разполага с Wi-Fi интернет, сателитна TV, паркинг, външно барбекю, сезонни басейн и джакузи, обширна градина с детски кът и др.

Първият етаж на вилата представлява една голяма стая от 40 кв.м., в която има обособен кухненски кът за самостоятелно приготвяне на храна, плоскоекранен ТV, камина с водна риза и две единични легла.

Външна стълба ще ви отведе до втория етаж, където е тоалетната.

Влиза се в една експозиционна стая, пресъздаваща битът на нашите предци - открито огнище, водник, паралия (ниска маса) с трикраки столчета, иконостас и др.

Следва спалня с едно двойно легло, ракла, плоскоекранен TV и др. Към нея има тоалетна и баня.

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Цветослав Миховски
Цветослав Миховски