Къща за гости Михайловата къща

село Лобош · община Ковачевци, област Перник

Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща Къща за гости Михайловата къща

Свободна за Великден, 8-ми декември, Коледа и Нова година

- 1 делнична нощувка за 300 лв.

- 2 делнични нощувки за 500 лв.

- 3 делнични нощувки за 750 лв.

- 4 делнични дни само за 850 лв.

- 5 делнични дни само за 950 лв.

- weekend промоция - петък + събота за 725 лв.

Къща за гости Михайлови се намира в село Лобош, на 60 километра от град София и само на 500 метра от язовир Пчелина. Района е благоприятен за активна почивка през всички сезони.

В близост, освен язовира, са склоновете на Рудина планина, където има много приятни места за разходка. Любителите на религиозния туризъм също могат да бъдат доволни, тъй като в околностите на селото има няколко оброчни места, църкви и манастири.

Самата къща е на три етажа и е подходяща за настаняване на група до 15 човека. Помещенията са разпределени по следния начин:

* 1 етаж - напълно оборудвана кухня, трапезария с голяма маса за 15 човека, хол с камина, мека мебел, телевизор с кабелна и една баня.

* 2 етаж - 4 стаи, всяка от които за по двама човека и една баня.

* 3 етаж - 3 стаи, от които една двойна и други две, които са обединени в един апартамент за четири човека. На този етаж също има една баня.

В цялата къща и на двора има безжичен интернет. Самия двор е много голям - 600 кв.м. и е обезопасен с ограда.

**** Важно!!! ****

В цената не е включена:

- такса от 0.40 лв. за престой на ден на човек.

- такса от 80.00 лв. за почистване

Заповядайте!

Тук можете да разгледате и другата ни къща:

Ашковата къща, Говедарци - https://vila.bg/villa-ashkovata-kashta-1386.html

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Паулина Тодорова
Паулина Тодорова