Къща за гости Михайлови предлага на своите гости приятно прекарване в комбинация от селски уют с лукс. За топлите и слънчеви дни комплексът предлага на гостите летен сачак с изглед към двора, в който има лози и плодни дръвчета и всеки може да вкуси от екологично чистите плодове.

Комплексът разполага с отделен кухненски блок, оборудван с барбекю, пещ за печене на агнета, скара, готварска печка, кафе машина, микровълнова печка, хладилници, фризер, фитюрник, посуда, необходими за всяко домакинство, спенсър за топла и студена вода. Площ на кухненския блок -30 кв.м.

На разположение на гостите в кухненския блок има подправки: сминдух, джоджен и билки: мента, жълт кантарион, събрани от горските кътчета на Стара планина. Предоставя се подвижно барбекю и специален сач за китайска храна.

Къща за гости Михайлови разполага с отделна механа с площ 46 кв. м. В нея има LCD телевизор, цифрова телевизия, озвучителна система, камина, интернет. Съчетанието на дърво и стъкло ще задоволи и най-взискателните вкусове. Помещението е подходящо за всякакви тържества и мероприятия. Капацитет 40 души.

Описание на стаите:

Къща за гости Михайлови е на два етажа. Всеки етаж разполага с 12 легла плюс допълнителна стая с 2 легла. Всяка стая е оборудвана с цифрова телевизия, интернет, подовата настилка е естествен паркет, а прозорците са с дървена дограма- ясен със стъклопакети.

Легловата база е оборудвана с матраци „Сбъднат сън” на „Паралел” Севлиево.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Ирена и Любомир Михайлови