Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови Къща за гости Михайлови

Къща за гости Михайлови предлага на своите гости приятно прекарване в комбинация от селски уют с лукс. За топлите и слънчеви дни комплексът предлага на гостите летен сачак с изглед към двора, в който има лози и плодни дръвчета и всеки може да вкуси от екологично чистите плодове.

Комплексът разполага с отделен кухненски блок, оборудван с барбекю, пещ за печене на агнета, скара, готварска печка, кафе машина, микровълнова печка, хладилници, фризер, фитюрник, посуда, необходими за всяко домакинство, диспенсър за топла и студена вода. Площ на кухненския блок - 30 кв.м.

На разположение на гостите в кухненския блок има подправки: сминдух, джоджен и билки: мента, жълт кантарион, събрани от горските кътчета на Стара планина. Предоставя се подвижно барбекю и специален сач за китайска храна.

Къща за гости Михайлови разполага с отделна механа с площ 46 кв. м. В нея има LCD телевизор, цифрова телевизия, озвучителна система, камина, интернет. Съчетанието на дърво и стъкло ще задоволи и най-взискателните вкусове. Помещението е подходящо за всякакви тържества и мероприятия. Капацитет 40 души.

Описание на стаите:

Къща за гости Михайлови е на два етажа. Всеки етаж разполага с 12 легла плюс допълнителна стая с 2 легла. Всяка стая е оборудвана с цифрова телевизия, интернет, подовата настилка е естествен паркет, а прозорците са с дървена дограма- ясен със стъклопакети.

Легловата база е оборудвана с матраци „Сбъднат сън” на „Паралел” Севлиево.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Ирена и Любомир Михайлови
Ирена и Любомир Михайлови