Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила Къща за гости Мила

Къща за гости Мила е една от малкото къщи в Тревненския район и в пределите на парк Българка, с 3-звезден лиценз. Тя е реставрирана с традиционни техники и материали и в съответствие с модерните изисквания за качество, стандарт и безопасност.

Главната къща, голямата, е на 2 нива и разполага с 4 спални на втория етаж, всяка със самостоятелен санитарен възел. Три от тях са с двойно легло, една е с 2 единични легла.

Една от стаите е със самостоятелен вход докато другите три имат излаз към обширна веранда обграждаща две от страните на къщата. Просторната обща стая е с удобни миндери и широка маса, и е идеална за сладки приказки преди сън.

Общата стая има излаз към малка веранда, гледаща на югозапад. Тази веранда също е в непосредствена близост до обособената с ограда детска площадка. Къщата разполага и с всичко необходимо за най-малките гости – кошарка, столче за хранене, дъска за повиване и др.

На първия етаж има просторна механа с камина и напълно оборудвана съвременна кухня в традиционен стил, две големи маси, миндер, санитарен възел и панорамни прозорци. Тук може с лекота да се забавляват 10 души, а при необходимост е възможно на масите да седнат и повече (12-14).

Втората къща (лятната къща) е в непосредствена близост и предлага допълнителна двойна спалня със санитарен възел. Главната цел на тази къща е просторната стая-веранда с панорамна гледка, съставляваща 2/3 от сградата, който е идеално място за разпускане, игри (джаги, мини-билиард, карти, шах...) и раздумка в летните жеги. Тук също се намира граденото външно барбекю.

Къща Мила има широк двор с плочник и зелени площи, панорамна изнесена площадка и детска площадка с ограда. През летния сезон панорамната площадка предлага атрактивен басейн (4.2 м. диаметър) както и шезлонги, които могат да се разположат наоколо из двора.

Просторната веранда, заграждаща две от страните на главната къща, хвърля прохладна сянка през лятото и предлага защита от дъжд през студения сезон.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона