Къща за гости Мила е една от малкото къщи в Тревненския район и в пределите на парк Българка, с 3-звезден лиценз. Тя е реставрирана с традиционни техники и материали и в съответствие с модерните изисквания за качество, стандарт и безопасност.

Главната къща, голямата, е на 2 нива и разполага с 4 спални на втория етаж, всяка със самостоятелен санитарен възел. Три от тях са с двойно легло, една е с 2 единични легла. Една от стаите е със самостоятелен вход докато другите три имат излаз към обширна веранда обграждаща две от страните на къщата. Просторната обща стая е с удобни миндери и широка маса, и е идеална за сладки приказки преди сън. Общата стая има излаз към малка веранда, гледаща на югозапад. Тази веранда също е в непосредствена близост до обособената с ограда детска площадка. Къщата разполага и с всичко необходимо за най-малките гости – кошарка, столче за хранене, дъска за повиване и др.

На първия етаж има просторна механа с камина и напълно оборудвана съвременна кухня в традиционен стил, две големи маси, миндер, санитарен възел и панорамни прозорци. Тук може с лекота да се забавляват 10 души, а при необходимост е възможно на масите да седнат и повече (12-14).

Втората къща (лятната къща) е в непосредствена близост и предлага допълнителна двойна спалня със санитарен възел. Главната цел на тази къща е просторната стая-веранда с панорамна гледка, съставляваща 2/3 от сградата, който е идеално място за разпускане, игри (джаги, мини-билиард, карти, шах...) и раздумка в летните жеги. Тук също се намира граденото външно барбекю.

Къща Мила има широк двор с плочник и зелени площи, панорамна изнесена площадка и детска площадка с ограда. През летния сезон панорамната площадка предлага атрактивен басейн (4.2 м. диаметър) както и шезлонги, които могат да се разположат наоколо из двора. Просторната веранда, заграждаща две от страните на главната къща, хвърля прохладна сянка през лятото и предлага защита от дъжд през студения сезон.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона