Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич Къща за гости Милевич

Село Петково се намира в сърцето на Родопите. Петково отстои на 35 км. от курорта Пампорово и на 20-тина км. от Рожен и Обсерваторията - НАО "Рожен". В близост - на около 10 км., има минерални извори с вътрешни и външни басейни.

В четирите краища на селото има разположени параклиси.

В южна посока от селото се намира местността Ливадето, откъдето при ясно време може да се види Бяло море.

На около 4 км. от Петково се намира Орловица. Махала, до която се стига бързо с автомобил, защото пътят е добър за планина. Ако решите да походите пеша, предизвикателството е още по-голямо - ще чувате песента на птиците, ромоленето на чешмите и врисовете, а очите ви ще се пълнят с родопска каматнина.

А там горе, до накацалите на припек къщи, ще ви посрещне гайдата на пеещата чешма, ще се напълни душата ви с изобилието на планината и трудно ще си тръгнете!

Разгледайте селото, има на какво да се насладите и ако имате желание, продължете нагоре по пътя към Славейновци, Бука, Студенец, Чиевци.

Къща за гости "Милевич" разполага с 3 стаи (за шестима човека + възможност за две допълнителни легла в кухненския бокс, разтегаеми - общо 8 човека) - 2 спални, 1 стая за двама, две бани с тоалетни + 3, допълнителна тоалетна към механата и къщата, вътрешна кухня и барбекю с втора кухня, което е с капацитет - 20 човека.

Всяка стая разполага със смарт телевизор и интернет.

На общо разположение на гостите в къщата е напълно оборудвана механа с всички необходими удобства - камина, барбекю, хладилник, печка с фурна и електрически котлони, домакински съдове, кафемашина, фритюрник, телевизор.

Озвучителна система за партита.

При предварителна заявка на клиента, може да бъдат приготвени традиционни родопски деликатеси - чеверме, качамак, клин и др. от наши партньори.

Заповядайте при нас!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Димитър Милев
Димитър Милев