Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка Къща за гости Милка

Къща за гости "Милка" се намира в село Ягодина - "Сърцето на Родопите". На 1-2 часа пеша се намират Ягодинска пещера, Орлово око и пещера Дяволско гърло. При нас може да се насладите на уют, гостоприемство, традиционна родопска кухня и страхотна панорама. Спокойствие и чист въздух, съчетано с родопска каба гайда и песни - това са само част от причините да ни посетите!

До тези места може да се достигне по изградените за целта екопътеки, а за хората с ограничено време се предлага джип сафари. При желание да си наберете мурсалски чай, лечебни билки и ароматни горски плодове от сърцето на планината, ние Ви осигуряваме планински водач. За тези от Вас, които предпочитат да си готвят, предлагаме самостоятелна кухня.

Направете своя избор сред 4 спални, 2 двойни и 1 тройна стая /общо 15 места/. На Ваше разположение са уютна панорамна механа с камина и всички удобства за вечеря в домашна обстановка.

Ние ще Ви предложим нещо повече от легло и храна. Ще Ви разкажем за Родопите и местните жители, ще Ви заведем на чудни места, ще Ви накараме да се почувствате сред приятели!

Промоционални летни пакети 1-юли до 6-ти септември 2017:

2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери: 70 лв./човек

3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери: 105 лв./човек

4 нощувки, 4 закуски и 4 вечери: 138 лв./човек

5 нощувки, 5 закуски и 5 вечери: 170 лв./човек

Нашите врати са винаги отворени за Вас - Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
семейство Терзиеви
семейство Терзиеви