Къща за гости Милковата къща

село Кошов · община Иваново, област Русе

Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща Къща за гости Милковата къща

Милковата къща разполага с две отделни къщи

Къща 1: две двойни стаи и една тройна стая, всяка със самостоятелен санитарен възел, TV с цифрови програми и мини хладилник.

Къща 2: разполага с 4 стаи с тройно настаняване. Три от тях са със спални и едно единично легло, а четвъртата е с три единични легла. Отново всички стаи са със самостоятелен санитарен възел и ТВ.

Механата създава уют, който предразполага за дълги и забавни вечери с приятели. Допълнение към това е камината намираща се в тази стая.

Ще ви предложим вкусна домашно приготвена традиционна храна за закуска, обяд и вечеря.

Кухнята е модерно и удобно обзаведена.

* при наемане на цялата къща и желание от ваша страна да използвате оборудваната кухня - допълнително се заплаща 50 лв.

Къщата разполага с голям двор. Тук може да се потопите в басейна или да улавяте слънчевите лъчи от шезлонга, наслаждавайки се на чист планински въздух, с напитка в ръка, слушайки ромоленето на р. Русенски Лом.

Реката се намира точно пред къщата. Именно тук може да се наслаждавате на Вашето хоби - риболовът.

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Н. Милков
Н. Милков