Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими Къща за гости Мими

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Къща Мими

Къща Мими се намира на 1 км. от град Смолян, в село Дунево.

Само на 15 км. от Пампорово, Вие ще имате възможност, както за зимен ски туризъм, така и за летни разходки сред прохладните и величествени Родопи.

Село Дунево пленява с неповторимата си атмосфера, с уюта, тишината и спокойствието си.

Избирайки къща Мими, Вие ще бъдете в непосредствена близост до град Смолян и същевременно ще се радвате на тишината и уединението.

Къща за гости Мими предлага на разположение на своите гости 12 стаи.

Четири от стаите са обзаведени със спалня, две от стаите са със спалня и с две единични легла, а останалите шест стаи са със спалня и с едно единично легло.

Има 9 бани с тоалетни, две от тях са с вани.

Спалните са големи и уютни, като във всяка има гардероб, нощни шкафчета, телевизор с цифрова телевизия, интернет и тераса.

Капацитетът на къщата е 34 гости.

За комфорта на своите гости къщата разполага с локално парно-котел с пелети, механа с камина, веранда с барбекю и пещ, голям двор, басейн и шезлонги, детска площадка, цифрова телевизия в стаите, безплатен интернет, музикална уредба.

Къща Мими разполага с голяма и просторна веранда с барбекю и пещ, където можете да си приготвите вкусно родопско чеверме или печено на пещ.

Къщата е подходяща за семейни празници далеч от дома, активна почивка сред природата, на тишина и спокойствие.

Механата позволява да се организират големи празненства.

Камината в механата допринася за повече уют и топлина на вилата, както и предразполага да хвърлиш набързо на скарата няколко пържоли за добър апетит с чаша червено вино.

Можете сами да приготвяте храната си.

От къщата се разкрива неповторима живописна гледка към величествената Родопа планина.

През летния сезон къща Мими предлага външен басейн с размери Ф 4,6 х 1,22, шезлонги, чадъри, градински люлки.

През зимата пътят до къщата се почиства със собствен снегорин.

За любителите планинари селото предлага много туристически пътеки:

- На 1 км. от къщата се намира резерват за диви прасета, които можете да видите непосредствено до ограждението.

- На 3 км. от къщата се намира конна база с 150 коня, където можете да пояздите с инструкторите на базата.

Можете да посетите и:

- Смолянска крепост Калето;

- Крепост Калето, с. Кошница;

- Екопътека "Каньона на водопадите"

- Екопътека "Невястата";

- Момчилова крепост;

- Връх Голям Перелик;

Панорамна площадка край с. Могилица.

Смолян е част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз:

Исторически музей Смолян, Планетариум Смолян, село Широка лъка - обявено за архитектурен и фолклорен резерват, Пампорово - връх Снежанка, пещерата Дяволското гърло, Ягодинската пещера, пещерата Ухловица, Триградското ждрело и Буйновско ждрело, Чудните мостове, Етнографски ареален комплекс Златоград.

Можете да посетите също:

Родопски драматичен театър "Николай Хайтов", църква "Св. Висарион Смолянски",

паметник "Орфей и Евридика", традиционни родопски къщи в кв. Райково, обсерватория Рожен, връх Средногорец - родопската Шипка.

Къщата е напълно самостоятелна!

Заповядайте при нас!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 34 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 6
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Къща Мими
Къща Мими