Къща за гости Минчевата къща

град Елена · община Елена, област Велико Търново

Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща Къща за гости Минчевата къща

Къщите се намират на 3 км южно от град Елена, в посока към Твърдица. Разположени са в живописна планинска местност в Стара планина.

Едната къща (за 14 човека) е в типичен възрожденски стил, на два етажа.

На първия етаж са разположени механа с оборудвана кухня, една стая за четирима (с две двойни легла) и една стая за двама (с едно двойно легло) и общ санитарен възел.

На втория етаж има четири двойни стаи, всяка със собствен санитарен възел.

Във всяка стая има телевизор със сателитна телевизия.

Втората къща (за 11 човека) е построена в нов стил и също разполага с просторна всекидневна и оборудвана кухня.

В нея има три самостоятелни стаи (две четворни и една тройна) и два санитарни възела. Помещенията са оборудвани с телевизори и сателитна телевизия.

Кухните в двете къщи са големи и напълно обзаведени с всичко необходимо за съхранение, приготвяне и сервиране на домашна храна. Разполагат с готварска печка, хладилник, микровълнова печка, аспиратор, телевизор.

Отоплението за зимния период е с локално парно на дърва.

На разположение на гостите от двете къщи са голям паркинг, басейн, детски кът и просторно барбекю за 30 човека с пещ и кухненски кът.

Ако обичате тишината и красотата на природата, заповядайте в Минчевите къщи.

Можете да се разходите във възрожденска Елена и да се запознаете с нейните исторически забележителности или просто да се насладите на природата.

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Къщи: 2
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
кухня:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Милен Минчев, Стефанка Минчева
Милен Минчев, Стефанка Минчева