Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж Къща за гости Минерал Вилидж

Къщите са две, разположени в един имот, една срещу друга. Намират се до язовир в гората.

Всяка от къщите е луксозно обзаведена с всички необходими мебели. На първия етаж има огромен хол, трапезария и кухня като хола е с капацитет за 12-16 човека за всяка къща, маса и столове, диван, камина, климатик и телевизор.

Кухнята е модерна с всичко необходими уреди и посуда (печка, хладилник, миялна, абсорбатор, микровълнова, пасатор, миксер и др). На първия етаж още има две спални с баня и тоалетна.

На втория етаж се намират още 3 спални, като всяка стая е с баня и тоалетна, гардероб, климатик и тераса с изглед към гората. На най-долният етаж има СПА център, с парна баня и сауна, място за отдих и бани с тоалетни. В допълнение на този етаж има още една спалня.

Отвън къщите имат голяма веранда с изглед към гората и барбекю. На терасата с барбекюто има разположена маса с пейки за капацитета на къщата. Между къщите открихме детска площадка с люлки, пързалка и стена за катерене.

Предлагаме и доставка на храна от препоръчан ресторант, в случай на желание.

В близост до къщите имаме 6 стаи, които могат да се отдават поотделно, с лятна градина и барбекю.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Живка
Живка