Къща за гости Миранис

град Бяла · община Бяла, област Варна

Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис Къща за гости Миранис

Ако искате да избягате от шума на хотелите и големите комплекси при нас е вашето спасение. Ние сме къщи за гости Миранис. Намираме се в град Бяла, на 50 км от град Варна и на 5 км от град Обзор. Спокойствието на това място е предпочитано от много семейства от Русия, Полша и Украйна за тяхната дълга, лятна ваканция.

Градът е и историческо място със своите разкопки - късно античната крепост се намира на нос Свети Атанас. Местоположението ѝ е такова, че пред очите ви се ширва красива панорама към морето и брега отляво и отдясно. Има два обособени плажа - единият е спокоен и не много пренаселен, а другият за любителите на хубавата храна със множество заведения. А за да се почувствате като на самотен остров може да се насладите на плажовете на Карадере.

Нашите къщи са от семеен тип. На Ваше разположение в момента са две студия и две двуфамилни къщи. Студията са по 30 кв. м. Със собствен санитарен възел и баня, обзаведена кухня с всички необходими принадлежности. Пред всяко от тях има собствен кът за отдих и релакс. Двуфамилните къщи са с трапезария и хол на първия етаж и две спални със собствени бани и санитарен възел на втория.

Градината с детски кът разположена между двете къщи може да ви даде спокойствие и прохлада в горещите дни. На Ваше разположение и беседката с барбекю за дългите летни нощи. Безплатно паркиране на улицата.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
студиа: 2
Къщи: 2
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Миглена Златева
Миглена Златева