Къща за гости Миранис

град Бяла · община Бяла, област Варна

Ако искате да избягате от шума на хотелите и големите комплекси при нас е вашето спасение. Ние сме къщи за гости Миранис. Намираме се в град Бяла, на 50 км от град Варна и на 5 км от град Обзор. Спокойствието на това място е предпочитано от много семейства от Русия, Полша и Украйна за тяхната дълга, лятна ваканция.

Градът е и историческо място със своите разкопки - късно античната крепост се намира на нос Свети Атанас. Местоположението ѝ е такова, че пред очите ви се ширва красива панорама към морето и брега отляво и отдясно. Има два обособени плажа - единият е спокоен и не много пренаселен, а другият за любителите на хубавата храна със множество заведения. А за да се почувствате като на самотен остров може да се насладите на плажовете на Карадере.

Нашите къщи са от семеен тип. На Ваше разположение в момента са две студия и две двуфамилни къщи. Студията са по 30 кв. м. Със собствен санитарен възел и баня, обзаведена кухня с всички необходими принадлежности. Пред всяко от тях има собствен кът за отдих и релакс. Двуфамилните къщи са с трапезария и хол на първия етаж и две спални със собствени бани и санитарен възел на втория.

Градината с детски кът разположена между двете къщи може да ви даде спокойствие и прохлада в горещите дни. На Ваше разположение и беседката с барбекю за дългите летни нощи. Безплатно паркиране на улицата.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Студиа: 2
Къщи: 2
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Миглена Златева