Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел Къща за гости Мишел

Къща за гости Мишел е построена на калкан с Къща за гости Диамандиеви, намираме се на 50 метра от центъра на новия Несебър, на тиха улица на около 5 минути от двата плажа. В близост е до автобусните спирки, на 20 метра от търговската улица, на 40 метра от пощата много магазини и заведения.

Предлагаме стаи със спалня, стаи с две легла, тройни стаи, апартамент за трима човека който се състои от спалня и всекидневна с разтегателен диван и кухненски бокс с ел. кана и микровълнова печка и апартаменти за четири човека които се състоят от спалня и всекидневна с две нормални ъглови легла и кухненски бокс с ел. кана и микровълнова печка.

Всички стаи и апартаменти са със собствен санитарен възел, кабелна тв, хладилник, климатик, тераса, безплатен сейф в стаята и wi-fi интернет.

Ползването на климатика е включено в цената. Разполагаме с пет паркинг места.

За резервация е нужно капаро за една нощувка по банков път или през EasyPay.

Банкова сметка BIC/SWIFT- CECBBGSF, IBAN - BG98CECB979040E0787400

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
студиа: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Приема кучета:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Михаил Пудев
Михаил Пудев