Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия Къща за гости Мисия

Студио за гости "Мисия" се намира във Ваканционен комплекс "Острова" - с. Бели Осъм, Троян. Подходящо е за 2 възрастни + 2 деца или 3 възрастни.

Ваканционен Комплекс ОСТРОВА обхваща площ от 20 дка прекрасна природа, обгърнат от неповторима планинска панорама, встрани от шума на делничното ежедневие.

Живописните природни дадености на резерват Централен Балкан, свежият въздух и мек климат, богатото културно- историческо наследство, многобройните възможности за спорт и забавления, превръщат комплекс ОСТРОВА в място за пълноценна почивка целогодишно!

Сред зеленината на топлата пролет, под меките лъчи на слънчевото лято, сред живописните багри на планинската есен или снежните пейзажи на приказната зима, Вие ще откриете една съвременна визия за почивка и презареждане с положителна енергия, един „ОСТРОВ на спокойствие и релакс в сърцето на БАЛКАНА”

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Мирена Христова
Мирена Христова