Къща за гости Младенова Къща

град Златоград · община Златоград, област Смолян

Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща Къща за гости Младенова Къща

Къща Младенова къща, Златоград разполага с леглова база от 19 места.

„Младенова къща” - спокойствие, отмора, природа, чистота и уют...

НОВО! Организирани еднодневни екскурзии до съседна Гърция (Ксанти, Хрисуполи, Керамоти, Тасос и др.) - прекрасни плажове и къмпинзи само на 80 км от Златоград. Цени 20-25 лева за транспорт и гид.

„Младенова къща” е малък семеен хотел, отворил врати в началото на 2007 г. Къщата е изградена във възрожденски стил и отразява някои от най-характерните елементи на родопската и беломорска архитектура. Разположен на тиха уличка, непосредствено до уникалния архитектурен ансамбъл на стария град. Вие ще бъдете запленени от допира с българския дух, гостоприемството и очарованието на родопчани.

Хотелът разполага с 2 двойни, 1 тройнa, 1 четворна стая и 2 апартамента или общо 18 легла. Всички те са оборудвани със баня, WC, TV, неограничен Wi-Fi Интернет. На разположение на гостите са уютна градина, лятна тераса с камина и всички удобства за вечеря в домашна обстановка.

Ние ще ви предложим нещо повече от легло и храна. Ще ви разкажем за Родопите и нейните жители, ще ви заведем на чудни места, ще ви накараме да се почуствате сред приятели!

Добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
mladen kanev
mladen kanev