Къща за гости Младенова Къща

град Златоград · община Златоград, област Смолян

Къща Младенова къща, Златоград разполага с леглова база от 19 места.

„Младенова къща” - спокойствие, отмора, природа, чистота и уют...

НОВО! Организирани еднодневни екскурзии до съседна Гърция (Ксанти, Хрисуполи, Керамоти, Тасос и др.) - прекрасни плажове и къмпинзи само на 80 км от Златоград. Цени 20-25 лева за транспорт и гид.

„Младенова къща” е малък семеен хотел, отворил врати в началото на 2007 г. Къщата е изградена във възрожденски стил и отразява някои от най-характерните елементи на родопската и беломорска архитектура. Разположен на тиха уличка, непосредствено до уникалния архитектурен ансамбъл на стария град. Вие ще бъдете запленени от допира с българския дух, гостоприемството и очарованието на родопчани.

Хотелът разполага с 2 двойни, 1 тройнa, 1 четворна стая и 2 апартамента или общо 18 легла. Всички те са оборудвани със баня, WC, TV, неограничен Wi-Fi Интернет. На разположение на гостите са уютна градина, лятна тераса с камина и всички удобства за вечеря в домашна обстановка.

Ние ще ви предложим нещо повече от легло и храна. Ще ви разкажем за Родопите и нейните жители, ще ви заведем на чудни места, ще ви накараме да се почуствате сред приятели!

Добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
mladen kanev