Къща за гости Морски хоризонти

село Равадиново · община Созопол, област Бургас

Село Равадиново се намира в община Созопол, област Бургас и е разположено на 3 км от гр. Созопол, на около 2.5 км от черноморския бряг и в непосредствена близост до Странджа планина.

Тук спокойствието и екзотиката на селото и неповторимата атмосфера на селския бит е съчетана с привлекателността на непосредствената близост на морето и планината и уюта на удобната и добре подредената къща. Макар и в близост до известни български черноморски курорти, Равадиново е запазило автентичността на българското село като архитектура, атмосфера, традиции, етнология.

В магазините, няколкото ресторанта и кръчми цените са нормални, некурортни и всичко това само на 30 минути пеша от морския бряг. Селото е колоритно, сякаш си има свой специфичен аромат, който предразполага към разпускане, към истинска почивка.

Липсата на големи модерни сгради, на скъпи дискотеки, създава чувство за истинност, особено ако уморените от напрегнатото ежедневие и забързания ритъм на големите градове желаят една почивка от шума и многото хора. Това е идеалното място за индивидуални и групови туристи, предпочитащи почивка в по-малко застроените населени места, далеч от шума на големите туристически центрове и в същото време – достатъчно близо до места с атракции и развлечения, с природни и исторически забележителности, каквито има в изобилие в района на с. Равадиново.

Къщата за гости е за целогодишно ползване. Капацитетът и за настаняване е 15 души – общо 5 стаи, всяка с по 2+1 легла, със самостоятелен санитарен възел и просторна тераса, има трапезария с кухненски бокс и зала за отдих, с възможност да се ползва за обучения, семинари, тийм-билдинг и др. Възможност за разтегателно легло.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Радка Стаменова