Къща за гости Морски кът

град Китен · община Приморско, област Бургас

Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът

Къщи за гости „Морски кът“ се намират по Южното Черноморие между Китен и Лозенец, местността Караагач, до Къмпинг Юг и хотел „Морско Конче“. Те са на 50м от плажа и разполагат с всичко за Вашата семейна почивка.

Къщи за гости „Морски кът“ са оборудвани с всичко необходимо за един уютен и приятен престой. Те са 6 на брой - 1 голяма къща с капацитет 6 гости, 4 малки с капацитет 4 гости и студио с капацитет за 2-ма гости.

Голямата къща се състои от две спални с двойни легла, една детска стая с две единични легла, престроен хол с кухненски бокс и собствен санитарен възел с душ кабина и лятна веранда с външна маса. Кухненският бокс разполага с хладилник, кафе машина с ръкохватка за едросмляно

микровълнова фурна, кана за топла вода, газов котлон и собствено барбекю.

Всяка от малките къщи се състои от една спалня с двойно легло, една детска стая с две единични легла, хол с кухненски бокс и собствен санитарен възел с душ кабина и лятна веранда с външна маса. Кухненският бокс ,разполага с всякаква посуда, като лъжици, вилици, чаши,чинии и др. Хладилник, кафе машина с ръкохватка за едросмляно кафе,

микровълнова фурна, кана за топла вода, газов котлон и собствено барбекю.Забраняваме използването на електрическа скара и не предлагаме такава,тъй като ел.захранването е доста слабо.

Студио „Морски кът“ разполага с двойна спалня и кухненски бокс оборудван с всичко нужно за удобния Ви престой, като микровълнова фурна, кафе машина, парти грил и електрически котлон, както и барбекю на дървени въглища. Има самостоятелен санитарен възел, веранда с дървени маса и пейки.

Не предлагаме кърпи за баня. Предлагаме паркинг непосредствено до обектите.

Напускането на почиващите е в 11.00ч ,а настаняването в 14.00ч.

Мястото е запазено тихо и спокойно, с голяма и чиста плажна ивица, която е перфектна за Вашата семейна почивка. Чист плаж, спокойно море, красива природа и свеж въздух ще бъдат част от почивката Ви в къщи за гости „Морски кът“.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Студиа: 1
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Донка Дойчева
Донка Дойчева