Къща за гости Морски кът

град Китен · община Приморско, област Бургас

Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът Къща за гости Морски кът

Уютни къщи за гости „Морски кът“ се намират по Южното Черноморие между Китен и Лозенец, в местността Караагач, до Къмпинг Юг и хотел „Морско конче“. Те са на 50 м от плажа и разполагат с всичко за Вашата семейна почивка.

Ще бъдете посрещнати лично от мен, Донка Дойчева, като същевременно ще се грижа за вашия комфорт и уют по време на вашата почивка.

Къщи за гости „Морски кът“ са оборудвани с всичко необходимо за Вашия уютен и приятен престой. Те са 6 на брой - 1 голяма къща с капацитет 6 гости, 4 малки с капацитет 4 гости и студио с капацитет за 2-ма гости.

Голямата къща се състои от две спални с двойни легла, една детска стая с две единични легла, престроен хол с кухненски бокс и собствен санитарен възел с душ кабина и лятна веранда с външна маса. Кухненският бокс разполага с хладилник с фризер, кафе машина с ръкохватка за едро смляно кафе, микровълнова фурна, кана за топла вода, газов котлон и собствено барбекю.

Всяка от малките къщи се състои от една спалня с двойно легло, една детска стая с две единични легла, хол с кухненски бокс и собствен санитарен възел с душ кабина, лятна веранда с външна маса.

Кухненският бокс разполага с всякаква посуда, като лъжици, вилици, чаши, чинии и др. Хладилник с фризер и кафе машина с ръкохватка за едро смляно кафе, микровълнова фурна, кана за топла вода, газов котлон и собствено барбекю.

*** Забраняваме използването на електрическа скара и не предлагаме такава, тъй като ел. захранването е доста слабо.***

Студио „Морски кът“ разполага с двойна спалня и кухненски бокс, оборудван с всичко нужно за удобния Ви престой, като хладилник с фризер, микровълнова фурна, кафе машина с ръкохватка за едро смляно кафе, парти грил и газов котлон, както и барбекю на дървени въглища.

Има самостоятелен санитарен възел, веранда с дървена маса и пейки.

Не предлагаме кърпи за баня. Предлагаме паркинг, непосредствено до обектите.

Напускането на почиващите е в 11.00 ч., а настаняването в 14.00 ч.

Мястото е запазено тихо и спокойно, с голяма и чиста плажна ивица, която е перфектна за Вашата семейна почивка. Чист плаж, спокойно море, красива природа и свеж въздух ще бъдат част от почивката Ви в къщи за гости „Морски кът“.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
студиа: 1
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Донка Дойчева
Донка Дойчева