Къща за гости Морски кът

град Китен · община Приморско, област Бургас

Къщи за гости „Морски кът“ се намират по Южното Черноморие между Китен и Лозенец, местността Караагач, до Къмпинг Юг и хотел „Морско Конче“. Те са на 50м от плажа и разполагат с всичко за Вашата семейна почивка.

Къщи за гости „Морски кът“ са оборудвани с всичко необходимо за един уютен и приятен престой. Те са 6 на брой - 1 голяма къща с капацитет 6 гости, 4 малки с капацитет 4 гости и студио с капацитет за 2-ма гости.

Голямата къща се състои от две спални с двойни легла, една детска стая с две единични легла, престроен хол с кухненски бокс и собствен санитарен възел с душ кабина и лятна веранда с външна маса. Кухненският бокс разполага с хладилник, кафе машина с ръкохватка за едросмляно

микровълнова фурна, кана за топла вода, газов котлон и собствено барбекю.

Всяка от малките къщи се състои от една спалня с двойно легло, една детска стая с две единични легла, хол с кухненски бокс и собствен санитарен възел с душ кабина и лятна веранда с външна маса. Кухненският бокс ,разполага с всякаква посуда, като лъжици, вилици, чаши,чинии и др. Хладилник, кафе машина с ръкохватка за едросмляно кафе,

микровълнова фурна, кана за топла вода, газов котлон и собствено барбекю.Забраняваме използването на електрическа скара и не предлагаме такава,тъй като ел.захранването е доста слабо.

Студио „Морски кът“ разполага с двойна спалня и кухненски бокс оборудван с всичко нужно за удобния Ви престой, като микровълнова фурна, кафе машина, парти грил и електрически котлон, както и барбекю на дървени въглища. Има самостоятелен санитарен възел, веранда с дървени маса и пейки.

Не предлагаме кърпи за баня. Предлагаме паркинг непосредствено до обектите.

Напускането на почиващите е в 11.00ч ,а настаняването в 14.00ч.

Мястото е запазено тихо и спокойно, с голяма и чиста плажна ивица, която е перфектна за Вашата семейна почивка. Чист плаж, спокойно море, красива природа и свеж въздух ще бъдат част от почивката Ви в къщи за гости „Морски кът“.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Студиа: 1
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Донка Дойчева