Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите Къща за гости Мурите

За удобство на гостите разполагаме с 2 двойни, 1 тройнa стая и 2 студия, всяка от които е оборудвана с телевизор с плосък екран с кабелни и сателитни канали, балкон и отделен санитарен възел. От стаите се разкрива прекрасна гледка към планината и града.

На разположение на гостите са напълно оборудвана обща трапезария, лятна градина с барбекю. Във всички части на вила Мурите е осигурен безплатен Wi-Fi интернет.

В закритите части на вилата е забранено пушенето!

Шумни компании не се допускат!

Домашни любимци не се допускат!

Всички посетители на Вила Мурите получават карта с отстъпка от Аква Клуб "Котвата" на стойност 15% от ресторанта и 10% от входа на външните басейни.

В непосредствена близост се намира водопадът Горица, к.к. Паничище и Седемте Рилски езера.

За гостите са осигурени безплатни паркоместа.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Спаска Пеянина
Спаска Пеянина