Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови Къща за гости Мутафови

Ако търсите спокойствие и уют, къща за гости Мутафови е Вашето място.

Къщата се намира в сърцето на Еленския Балкан, в живописното село Вързилковци, намиращо се на 6 километра от град Елена и на 500 метра от брега на язовир Йовковци. Подходяща е както за семейни, така и за приятелски компании. От къщата се разкрива удивителна гледка към язовира.

Обектът разполага с две спални и две стаи с по две отделни легла - общо за 8 човека, 2 бани с тоалетни, телевизори във всяка спалня, интернет, уютна кухня с дневна. Къщата е изцяло самостоятелна и има условия за приготвяне на храна.

Кухнята е напълно оборудвана - фурна, абсорбатор, керамични котлони, съдомиялна, пералня със сушилня, хладилник, кафе машина, микровълнова, сандвич-тостер, посуда.

За настроение на нашите гости сме осигурили bluetooth колона с микрофони. На двора има барбекю. За най-малките сме осигурили детски кът, а в горещите дни можете да се разхладите в нашия басейн.

Къщата е подходяща за откъсване от забързания начин на живот и шумотевицата на града.

Тук можете да се насладите на красотата на Еленския балкан, на неговата удивителна природа. Регионът се отличава със спокойствие, тишина и чист въздух.

Само на 500 метра от къщата се намира един от най-големите и красиви в страната язовири - Йовковци. Изграден е на река Веселина, близо до град Елена. Нашите гости могат да се насладят на неговата красота и величие. Районът е привлекателна дестинация както за разходки и отдих, така и за риболов.

В близост нашите гости могат да посетят паметникът на Вълчан войвода, параклиса Св. Петка Търновска, параклиса Рождество Богородично.

На 10 км. от къщата се намира Христовския водопад, като до него може да се стигне по специално изградена екопътека, където са направени множество кътчета за отдих и почивка.

На около 10 км. нашите гости могат да се разходят до скалният феномен Марков камък.

Условия за настаняване:

Настаняване - след 14 часа;

Освобождаване - до 12 часа.

Ранното настаняване и късното напускане зависят от заетостта на къщата и не се заплащат допълнително.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 4
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Радостина Панайотова
Радостина Панайотова