Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н Къща за гости Н

Ателие - едностаен апартамент - студио - почивка в гр. Несебър

Едностайни апартаменти с оборудван кухненски бокс, хладилник, просторни тераси, баня с тоалетна, сателитна телевизия, безплатен интернет, безплатен паркинг, изглед към планината и селата. Наблизо се намират Гранд маркет жанет, автобусни спирки, аптека и коли под наем, футболен стадион. Плажът е на около 10 минути.

Стаите са с по 4 легла. Една от тях е обособена като апартамент с разделение и възможност за 5 човека. Пералня за общо свободно позлване. Апартаментът с 5-те места е със климатик.

Автобуси до Сл.Бряг и Несебър. На 15 минути от Какао Бийч – Cacao Beach, Lidl на километър и половина, Банкомат и чейндж бюро.

Не е шумно, тъй като къщата е на малък хълм.

Цена: 50 лв. нощувка за 4 човека (целия апартамент)! Или 12 лв. нощувка на човек.

За апартамента с 5-те легла и климатика цена за 4-5 човека е 60 лв. нощувката за целия апартамент! ( 15 лв. на вечер, за човек стандартна цена )

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Петко Илев
Петко Илев