Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана Къща за гости На Балкана

Ако търсите тихо и спокойно място за отдих, заповядайте в къща за гости "На Балкана" на 12 километра от град Елена.

Къщата е заобиколена от множество планини, малки рекички, поточета и красиви места за разходка. Къщата е на два етажа с пет стаи с общ капацитет 12 човека. Стаите са разпределени по следния начин:

* 1 етаж - 1 стая със спалня и 1 стая със спалня + разтегаем диван за двама. На етажа има един общ санитарен възел.

* 2 етаж - общо три стаи. Две от тях са със спални, а третата е със спалня и едно единично легло. На този етаж, също има един санитарен възел.

За актуална информация, може да ни потърсите във фейсбук страницата ни Къща за гости "На Балкана".

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Диана Ралчева, Емил Ралчев
Диана Ралчева, Емил Ралчев