Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка Къща за гости На Мечка

Тя се намира в село Оборище, в изцяло планински район, с неповторимите гледки на Същинска Средна гора. Само на 50 км. от гр. Пазарджик, 80 км. от столицата София и 80 км. от гр. Пловдив!

Къща „На Мечка“ е новопостроена и завършена през 2021 г. Разполага с две двойни стаи, с възможност за допълнително легло, както и собствени санитарни възли. При необходимост може да бъде добавена детска кошарка. Голяма трапезария с разтегателен диван, с две спални места; смарт телевизор; изцяло оборудван кухненски кът – фурна, миялна машина, микровълнова фурна, кафе - машина, кухненски прибори и всичко необходимо за една приятна почивка. Отоплението е с камина и климатици.

В двора се намира просторна лятна кухня тип „барбекю“ с изградени скара на дървени въглища и пещ, подходяща за приготвяне на пици, питки и всякакви интересни кулинарни произведения. Лятната кухня е със собствен санитарен възел.

На разположение за най-малките има просторен двор и детски кът с различни забавления.

Къщата е подходяща за хора, които ценят тишината, спокойствието, уюта и чистият въздух.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Димитрина Кралчева
Димитрина Кралчева