Къща за гости Начовата къща

село Стойките · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща Къща за гости Начовата къща

Начовата къща отвори врати за гости през лятото на 2019 година. Тя е топла, уютна, и има всичко необходимо за Вашия спокоен и незабравим престой.

Намира се в малкото и тихо планинско село Стойките, само на 7 км. от Пампорово, което е любима дестинация на търсещите почивка с цел екотуризъм, отдих или спорт. В района има еко пътеки, водопади, езера, и пещери.

През последните години в района на Пампорово бяха направени велотрасета, Адвенчър парк, манеж за езда и други спортни атракции. За любителите на зимни спортове е важно да се отбележи, че една от най-дългите писти се спуска от връх Снежанка до Стойките, а лифта се намира на около 1,5 км. от къщата.

Снежните писти на Пампорово предлагат различни възможности за спорт за начинаещи и напреднали, малки и големи. Може да се забавлявате и със преходи в преспите, езда, моторни шейни и др.

Къщата разполага с 4 спални, всяка с двойно и допълнително фотьойл - легло, както и със самостоятелна баня/тоалетна. На партерният етаж се намира уютен дневен кът с камина и още един санитарен възел. Има и напълно оборудвана кухня с голяма трапезна маса за 12 души. Помещението е голямо и удобно за различни поводи, тържества, песни и танци.

Общият капацитет на къщата е до 12-13 човека.

На гостите на Начовата къща са на разположение сателитна телевизия във всяка стая и безжичен интернет.

Любителите на барбекюто ще имат възможността да си приготвят вкусна скара на двора.

На разстояние около 30 м. има безплатен паркинг за 3-4 коли. През зимният сезон, поради особеностите на терена се спира на около 30 м. от къщата, на съседна улица.

Отдава се цялата къща под наем, самостоятелно, без хазяи.

По време на официални празници като Коледа, Нова година, Великден и др. цените могат да бъдат различни.

Заповядайте! Очакваме Ви!

С любов,

Валентина Денчева

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Валентина Денчева
Валентина Денчева