Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща Къща за гости Настевата къща

Разположена в двор с площ от 1500 кв.м, Настевата къща предлага целогодишно на своите гости отдих и развлечения в полите на Източните Родопи.

Къщата Ви обгръща с уникална атмосфера и неповторим уют, съчетавайки духа на миналото с удобствата на съвремието. Тук можете да се насладите на незабравимо бягство от напрегнатото ежедневие сред зеленина и тишина.

Настевата къща се намира до балнеокурорта Минерални бани (7 км), на 18 км от Хасково, около 230 км от София и на 80-85 км от Пловдив и Стара Загора. В непосредствена близост има много природни забележителности, туристически маршрути и еко пътеки, предлагащи условия за походи, лов и риболов.

За пълноценната почивка на гостите къщата разполага с просторен двор с покрито барбекю, басейн, лятна шатра и веранда. Дворът е ограден с дървена ограда и е напълно подходящ за семейства с малки деца, тъй като безопасността е гарантирана и не е необходима постоянна родителска грижа и наблюдение.

В къщата има сателитна цифрова телевизия и безжичен интернет. На разположение на почиващите има библиотека с разнообразни заглавия от българската и световна литература, книги за деца, игри (джаги, билярд, федербал, дартс, настолни игри) и много други изненади.

При нас ще се насладите на уюта, който сами създадохме с много любов. Всяка стая е уникална сама по себе си. Ние предлагаме не само място за нощувка, ваканция и почивка, но и възможност да се почувствате у дома си, изпитвайки палитра от незабравими преживявания.

Къщата разполага с 4 стаи за нощувка с общ капацитет 10 човека, както и дневна с напълно оборудван кухненски кът. Отоплението през зимата е на камина с водна риза.

Първи етаж:

Трапезария с кухненски кът - за да се съберете всички удобно около масата, трапезарията е оборудвана с кухненски ъгъл, маса и столове. Трапезарията разполага с телевизор и климатик.

Кухненският кът е оборудван с уреди за готвене, микровълнова фурна, миялна машина, хладилник с фризер, кафе-машина и електрическа кана за вода. Осигурена е необходимата посуда за приготвяне на храна.

Комплименти за гостите - неограничено количество кафе, чай и сезонни плодове от градината.

На първия етаж се намират две от спалните, заедно със слънчева трапезария и баня с тоалетна. Спалните не са оборудвани с климатици, понеже са достатъчно хладни, дори през летните месеци. При необходимост, през по-горещите летни дни може да се използва климатикът от трапезарията за да доохлади останалите помещения. Има веранда, където можете да изпиете сутрешното си кафе, заобиколени от зеленина.

Втори етаж:

На втория етаж на къщата има две спални оборудвани с климатици, баня с тоалетна и голяма тераса с изглед към връх Аида и просторния двор. Едната от стаите е обзаведена със спалня, а другата с 2 легла персон и половина.

„Настевата къща“ разполага с просторен двор от 1500 кв.м., даващ възможност за различни забавления за малки и големи. На разположение е басейн с диаметър 5,5 м. и дълбочина 1,2 м., шезлонги, хамак, шатра с градинска мебел.

За вечерите на разположение на гостите е покрито барбекю с красива гледка към просторния двор. Барбекюто е с оборудван кухненски кът, плазмен TV, стерео уредба и всички удобства, отделено от къщата, за да се осигури спокойствие на децата.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мирослав Настев
Мирослав Настев