Настевата къща се намира в спокойното и очарователно село Сираково, на 7 км от балнеокурорта Минерални бани и на 18 км от Хасково. Селото е прекрасна локация за всички, които искат да посетят планината Родопи, да съчетаят планински туризъм по полегатите хълмове със СПА релакс в близкия курорт, да видят с очите си отлично запазени археологически артефакти от времето на траките или да ловят риба в близките язовири.

Къщатата разполага с 4 стаи за нощувка с общ капацитет 10 човека. Има дневна с камина и кухненски кът, оборудван с всичко необходимо за вашия престой.

На първия етаж са разположени 2 от спалните, заедно със слънчева трапезария и баня с тоалетна. На втория етаж се намират другите две спални с баня и тоалетна. През зимата отоплението е на локално парно с камина. Първият етаж има страхотна покрита веранда, където може да си изпиете сутрешното кафе, заобиколени от зеленина, а спалните на втория етаж имат обширна обща тераса, която разкрива невероятна гледка към гората и връх Аида.

Наша гордост е и просторния двор, където безопасно и спокойно да играят децата ви, където да се радвате на изгревите и залезите, да практикувате йога, стречинг или просто да почивате под прохладните сенки на дърветата и да се радвате на пейзажа слушайки песен на птици и щурци.

В непосредствена близост до къщата е разположена отворена, широка шатра за кафе и обяд.

За вечерите на разположение е покрито панорамно барбекю с всички удобства - оборудван кухненски кът, TV и стерео уредба, отделено от къщата и с красива гледка към просторния двор.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Мирослав Настев