Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали Къща за гости Натали

Къща за гости Натали се намира в новата част на град Приморско, в тих район на улица Еделвайс 14. На около 500 метра от Южния и Северния плаж, на 2 километра от резиденция Перла и на 500 метра от центъра на града.

В близост на около 250-300 метра се намират аквапарк Приморско и автогарата.

Къщата разполага с 10 стаи – със спални и единични легла, всяка със самостоятелна тераса и самостоятелен санитарен възел. Всички стаи са с климатик.

Баните на 3 от стаите не са вътре в стаята, а срещу тях трябва да се излезе от стаята и банята е насреща, и се ползва единствено от самата стая.

Стаите са оборудвани с телевизор и кабелна телевизия, безжичен интернет и мини-бар.

В непосредствена близост има голям нов безплатен паркинг, магазини и заведения за хранене.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 10
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Иван Атанасов, Наталия Балбазанова
Иван Атанасов, Наталия Балбазанова