Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия

Къща за гости Наталия е едно място за пълноценна почивка сред планинския въздух и неповторимата красота на град Вършец. Намира се на 35 км. от гр Враца и на 80 км. от гр. София Къщата разполага с четиринадесет места, голяма механа в двора с автентична камина, обособен кухненски кът - напълно оборудвана кухня, която може да се използва от нашите гости за самостоятелно приготвяне на храна, и барбекю на двора. Заповядайте при нас и изживейте една незабравима почивка заедно със своите приятели и семейство :)

Град Вършец се намира в подножието на Западна Стара планина, на 90 км. от София, на 35 км. северно от град Монтана и на 130 км. южно от град Видин. Вършец е най-старият балнеолечебен курорт в България.

Липсата на варовик във водата на Вършец я прави една от най-меките в България.

Минералната вода във Вършец лекува заболявания на нервната и сърдечносъдовата система, и на опорно-двигателния апарат. Чистият въздух и лековитата вода влияят добре и на болести на стомашно-чревния тракт, на отделителната система, при проблеми с очите и кожата и др.

Вършец е известен и с красивия си парк, който е вторият по големина изкуствен парк в България след Борисовата градина в София, с площ от 800 дка. Той се слива със Слънчевата градина, изградена през 1934 г. Името на градината идва от алеите, които са под формата на лъчи, изградени от специален камък, който отразява слънчевата светлина.

Иванчова поляна е друго популярно място във Вършец. Алеите на градския парк водят до поляната, разположена на най-високото му място. С развитието на града като популярен балнеолечебен център поляната става част от "Пътеката на здравето" - място за гимнастика и отмора. Местните хора вярват, че измиването със сутрешна роса на Иванчова поляна преди изгрев слънце е лечебно. Днес поляната е чудесно място за пикник и досег с красивата природа. На 5 км. южно от града, над квартал Заножене, се намира друго приятно място за разходка - местността Водопада - двустепенна водна каскада по течението на р. Орловщица.

В центъра на Вършец се намира красива пешеходна зона, известна като "Булеварда с чинарите". От двете страни на дългия два километра булевард се извисяват дървета на възраст повече от 100 години. Това е и традиционно място за разходка на гостите и жителите на Вършец, а покрай алеята са разположени едни от най-красивите вили в града, изградени в началото на ХХ век.

В близост до града, на около 13 км, се намира Клисурският манастир "Св. св. Кирил и Методий", основан през ХІІІ в. Манастирът работи всеки ден от 8 до 19 ч. Там може да закупите информационни материали за историята на манастира.

Местоположение:
Цялата къща: 23 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
студиа: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Наталия
Наталия