Къща за гости Наталия

село Равда · община Несебър, област Бургас

Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия Къща за гости Наталия

Къща за гости Наталия се намира на 5 минути от центъра! Тя разполага с двойни стаи, тройни стаи, четворни стаи и студиа! Всички стаи са климатизирани и на разположение на гостите е безплатен Wi-Fi достъп. Всяко помещение има собствен санитарен възел, LCD телевизор. Настаняването на гости става след 14:00 часа, а освобождаването на стаите е до 10:00 часа.

За гостите на хотела има осигурен безплатен паркинг. В близост има хранителен магазин, ресторанти, барове. Къщата е разположена на тиха и спокойна улица. Автогарата е на 3 минути пеша от къщата за гости, а най-близкото летище е в Бургас на 30 км.

Местоположение:
Цялата къща: 73 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 13
студиа: 7
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Стоян Георгиев
Стоян Георгиев