Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели Къща за гости Нели

Разнообразие и спокойствие на язовира - това е нещото, което ще откриете във вилите за гости Нели, в местност Цигов чарк.

Разположени на няколкостотин метра от брега на язовира, вилите предлагат прекрасен изглед към водата и неповторимата природа на Родопите.

На първия етаж ще намерите уютен хол, напълно оборудвана кухня и спалня с две единични легла. Санитарният възел с баня и тоалетна също е на този етаж.

От хола се излиза на голямата покрита веранда, където можете да се насладите на гледката и да приготвите вкусна храна на барбекюто на дървени въглища.

На втория етаж има две спални и баня, като едната спалня има две единични легла, а другата - спалня. Терасата на втория етаж предлага още по-впечатляваща гледка към язовира или към планината.

Дворът е обезопасен, подходящ за волни детски игри.

За по-голямо удобство, вилите разполагат с безплатен Wi-Fi интернет и паркинг места.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Георги Доганов
Георги Доганов