Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина Къща за гости Нелина

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Панорама
Пред къщата
Механа
Всекидневна
Двойна стая
Тройна стая
Двойна стая
Тройна стая

Самостоятелна, уютна къща за гости в с. Божурец, община Каварна. Къщата е нова, модерно обзаведена. Подходяща е за морски, селски и ловен туризъм.

На разположение на гостите са 4 спални с 4 двойни легла и 3 единични, телевизори със сателит тв., климатици, вградена кухня, микровълнова, хладилник, веранда с барбекю и красив изглед. Намира се на 3 км. от Каварна, а най-близките плажове са на километър от къщата.

В близост са комплекс Калиакрия Голф игрище, нос Калиакра, Ботаническата градина в Балчик, новия Аквапарк на Топола скайс е на 5 мин пеша от къщата. Около нас се намират най-хубавите плажове на северното ни Черноморие - Аргада бийч, Адора бийч, Бялата лагуна…

Капацитетът на къщата е 11 човека.

Цената за денонощие е 330 лв.

Има възможност за организиране на еднодневни и по-големи екскурзии.

По желание на гостите осигуряваме посрещане от гара и аерогара Варна, което допълнително се заплаща. Къщата разполага с интернет във всички помещения.

Вилата може да посредничи за масажи.

Вилата е заета за Нова година!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
  7. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
Самостоятелно ползване на вилата и предоставяне на депозит за събития
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Ирина Сотирова
Ирина Сотирова