Къща за гости Нези

град Кула · община Кула, област Видин

Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези Къща за гости Нези

Къща за гости Нези, Кула разполага с леглова база от 6 места.

Община Кула се намира в северозападната част на страната, област Видин. Намира се в непосредствена близост до 3 язовира, предлагащи безплатен риболов. В Кула има басейн, кафенета, ресторанти, детски площадки и градски парк. Градът е на 15 километра от сръбската граница и на 30 км от гр. Зайчар, Р Сърбия.

В центъра на гр. Кула се намират руините на римската крепост „Кастра Мартис”, в съседство на която е уредена и музейна сбирка с експонати, открити при разкопките.

На територията на област Видин се намират забележителни природни феномени, защитени местности и видове, и множество културно-исторически паметници от различни исторически епохи.

Kъща за гости НЕЗИ се намира в гр. Кула. Предлага на своите посетители две стаи, изцяло оборудвана кухня, санитарен възел, климатик и ТV във всяка стая. Общ брой места 5+1. Наем на цялата къща за един ден- 100лв. За по - дълъг престой- отстъпки. Местоположението на къщата предлага условия за пълноценен отдих и разходка сред забележителностите на района.

Къща за гости Нези, Кула Ви предлага следните удобства: телевизор, кухня, кабелна тв, климатик, хладилник, интернет, баня/тоалетна, микровълнова, ютия, кафе машина, лятна градина с беседка, оранжерия с различни видове зеленчуци и овошки с плодове, възможност за готвене.

Предоставяне на фискални документи.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Валя Цекова
Валя Цекова