Къща за гости Нибела

град Годеч · община Годеч, област София

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета Направи запитване   Заета
Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела Къща за гости Нибела

Вила "Нибела" е малко райско кътче разположено в подножието на Стара планина, в сърцето на град Годеч. Само на 35 км. от гр. София, тук можете да откриете вашето идеално място за почивка, забавление и незабравими спомени.

Вила "Нибела" е създадена с много любов и топлина. Архитектурата и интериорът са вдъхновени от възрожденската епоха, докато модерните удобства и услуги осигуряват комфорт и удобство за всеки посетител. В типичния си стил тя носи духът на едни отдавна отминали времена.

Престоят ви тук ще ви пренесе назад във времето, когато майсторството и изкуството са били на почит. Традиционната архитектура с дървени греди, каменни стени, автентични мебели и картинни декори придават уникална атмосфера, която ще ви накара да се почувствате като част от историята на България.

Гостите на Вила "Нибела" могат да се насладят и на красиво поддържано дворно пространство, адаптирано идеално за отдих, релаксация и спорт. Околностите предлагат множество възможности за разходки и екскурзии. Природният и исторически потенциал на района е изключително интересен и многообразен, за който можете да научите повече като ни посетите.

Заповядайте при нас!

Вила "Нибела" ви очаква с отворени врати и гостоприемна усмивка. Потопете се в атмосферата на миналото, докато се наслаждавате на съвременните удобства и топлото гостоприемство. Вашето незабравимо преживяване започва тук!

Вила „Нибела“ разполага с всичко, от което имате нужда за вашия пълноценен отдих през цялата година.

Къщата разполага със седем комфортни стаи, оборудвани с висококачествено спално бельо и пет санитарни възела. Пет от спалните са с двойни легла, а две с единични. Пълният капацитет на къщата е до 14 посетители с допълнителна възможност за детски кошари.

За вашето място за хранене и събирания сме подготвили просторна всекидневна с оборудвана кухня, маса за хранене и традиционна камина. В непосредствена близост до къщата има голямо закрито барбекю с отделен кухненски кът и маса за хранене, където може да разгърнете кулинарните си грил способности докато се наслаждавате на обяд или вечеря на открито.

По време на престоя си във Вила „Нибела“ гостите могат да се насладят и на различни възможности за отдих и развлечения, независимо от сезона.

При хубаво време дворът на къщата предлага идеалната атмосфера за спокоен и релаксиращ престой, далеч от шума и стреса на градския живот. Можете да се насладите на чаша вино, чай или кафе докато децата играят, правят пикник и се забавляват на открито.

В студените дни можете да опитате уменията си на билярдната маса или на някоя от настолните ни игри. Също така през целия ви престой можете да се насладите на нашата ароматна финландска сауна.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Иван Терзийски
Иван Терзийски