Къща за гости Ники Къща за гости Ники Къща за гости Ники Къща за гости Ники Къща за гости Ники Къща за гости Ники Къща за гости Ники Къща за гости Ники

Град Елхово се намира в югоизточната част на България на 30 км от ГПП село Лесово – границата с Турция, 37 км от град Ямбол и на 100 км от Бургас. Къща за гости,отдих и алтернативен туризъм, която е новопостроена на атрактивен терен в края на град Елхово, намиращ се на брега на река Тунджа и в съседство със съществуващ обществен басейн с летен бар. Kъщата има напълно обзаведена кухня и просторна зала подходяща за семейни тържества, рожденни дни, романтични вечери и всякакъв вид забавления. За желаещите да я наемат се предлагат кетъринг услуги , които включват подходяща украса на залата според повода, меню за вечерите и музика при необходимост.

НАСТАНЯВАНЕ.

Капацитета на едната къща за гости е 8 души. Разполага с три стаи , всяка със самостоятелен санитарен възел, две от които са с по две легла и трето допълнително и една спалня с предвидено допълнително легло. За по-големите компании има възможност за настаняване на още трима човека в хола. Всяка стая разполага с плазмен телевизор, кабелна телевизия, климатик и безжичен интернет. В хола има камина с локално парно отопление за студените зимни дни.

Капацитета на другата къща за гости, която е на 2 етажа, намираща се в същия двор е 11 души. Разполага с всички удобства.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Николай Славчев
Николай Славчев