Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел Къща за гости Никонел

Къща за гости ”Никонел” се намира в центъра на с. Оборище - в изцяло планински район, то лежи в Същинска Средна гора.

Панорамната гледка от селото е много красива. С изключителна красота се извисява връх Илинден, където всяка година се чества празника и се прави курбан. Старото име на село Оборище е село Мечка. След 1950 г. то придобива днешното си име - Оборище.

Името на селото идва от местността Оборище, където е проведено първото народно събрание. Подготовката и мястото на събранието е организирана от жителите на с. Мечка.

Културни и природни забележителности в село Оборище са:

- Църква „Свето Преображение Господне”

- Параклис „Света Богородица”

- Паметник „Братска могила на руските войни”

- Паметник "Димитър Кокльов”

- Паметник „Делчо Наплатанов”

Съседни населени места са историческа местност Оборище (9 км), град Панагюрище (10 км), село Поибрене (8 км), язовир Тополница.

Къща за гости ”Никонел” е открита през февруари 2023 г. Подходящо място за настаняване на приятели, семейства и всички онези, които искат до прекарат чудесна почивка.

Къщата разполага с три фамилни стаи. Две от стаите са със спалня (две единични легла), разтегателен диван, разтегателен фотьойл и тераса. Третата стая е със спалня (две единични легла) и разтегателен диван. Две от стаите се отопляват с парно и климатик, а третата стая се отоплява само с климатик.

Къщата е за 11 гости.

Стаите са оборудвани с плоскоекранен телевизор, безплатен Wi-Fi достъп до интернет във всички помещения, хладилник, собствена баня с душ, с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

Разполагаме с детска кошара (необходимо е да бъде заявена предварително).

Къщата разполага с механа, изцяло оборудван кухненски кът - хладилник, съдомиялна машина, микровълнова фурна, електрическа фурна с котлони, парти грил, тостер, електрическа кана за вода, кафе машина, кухненски прибори.

В двора се намира барбекю 39 кв.м с изцяло оборудван кухненски кът, барбекю на дърва и въглища, подходящо за скара. Отоплява се с климатик и пелетна камина (тютюнопушенето разрешено).

Безплатен паркинг.

Къщата разполага с градина.

Забранено е тютюнопушенето в стаите и механата!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Генка Узунова, Петко Узунов
Генка Узунова, Петко Узунов