Къща за Гости "Ния" се намира в центъра на Бели Искър. Близкото разстояние от София (65 км.) и на 7 км. от Боровец и Самоков, както и многото туристически маршрути и пътеки, започващи от селото, го правят предпочитана дестинация на наши и чуждестранни туристи.

Къщата разполага с: две стаи със спалня и допълнително легло и една двойна стая с единични легла с възможност за допълнително легло, всички с бани и тоалетни.

През лятото на разположение на гостите е лятната градина с барбекю, за пълноценния отдих на гостите, където те ще прекарат незабравими вечери!

Непосредствено над селото, в Национален парк Рила е началото на живописната екопътека, криволичеща от двете страни на река Бели Искър. Преминавайки през 10 -те моста над реката, усещането е неповторимо! На 20 м. от къща "Ния" е автобусната спирка за Самоков, а на 100 м. има добре зареден минимаркет. До нас е пицария ,, Сладко & солено “, където може да опитате вкусни неща. Местното ресторантче е на около 200 м., там е и клуба по езда.

Всяка година в края на юни се организира "Празник на рилския зелник", от тук минава и етап от "Рали България", а в края на август се провежда "Рок в Рила".

На около 15 км. е "Цари Мали град", когото гостите ни могат да посетят и разгледат.

През зимата феновете на зимните спортове могат да се възползват от близостта на пистите "Ястребец" в Боровец, които са само на 4 км. от Бели Искър.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Георги Терзийски