Къща за гости Ния Къща за гости Ния Къща за гости Ния Къща за гости Ния Къща за гости Ния Къща за гости Ния Къща за гости Ния Къща за гости Ния

Къща за Гости "Ния" се намира в центъра на Бели Искър. Близкото разстояние от София (65 км.) и на 7 км. от Боровец и Самоков, както и многото туристически маршрути и пътеки, започващи от селото, го правят предпочитана дестинация на наши и чуждестранни туристи.

Къщата разполага с: две стаи със спалня и допълнително легло и една двойна стая със спалня с възможност за допълнително легло, всички с бани и тоалетни.

През лятото на разположение на гостите е лятната градина с барбекю, за пълноценния отдих на гостите, където те ще прекарат незабравими вечери!

Непосредствено над селото, в Национален парк Рила е началото на живописната екопътека, криволичеща от двете страни на река Бели Искър. Преминавайки през 10-те моста над реката, усещането е неповторимо!

На 20 м. от къща "Ния" е автобусната спирка за Самоков, а на 100 м. има добре зареден минимаркет. До нас е пицария "Сладко & солено", където може да опитате вкусни неща.

Местното ресторантче е на около 200 м., там е и клуба по езда.

Всяка година в края на юни се организира "Празник на рилския зелник", от тук минава и етап от "Рали България", а в края на август се провежда "Рок в Рила".

На около 15 км. е "Цари Мали град", когото гостите ни могат да посетят и разгледат.

През зимата феновете на зимните спортове могат да се възползват от близостта на пистите "Ястребец" в Боровец, които са само на 4 км. от Бели Искър.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Георги Терзийски
Георги Терзийски