Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ Къща за гости НиЯ

Къща за гости НиЯ, Сапарева баня разполага с леглова база, от 8 места. Разпределени в двойнa и тройни стаи. Всяка стая е със самостоятелен вход, самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия и Wi-Fi интернет. Стаите могат да се ползват заедно или поотделно.

Къщата разполага с добре оборудвана кухня, където може сами да приготвите храната си. На разположение на нашите гости има малък озеленен двор.

Максималният капацитет на къщата е 9 места. За удобството на нашите гости предлагаме детска кошара, сешоар и ютия при поискване.

Къща за гости НиЯ е на 200 м. от центъра на града и на 600 м. от басейните с топла минерална вода, и гейзера-фонтан, който е една от многото забележителности на града.

Къщата е само на 15 км. от начална станция на лифта за Седемте рилски езера.

В близост до къща НиЯ има много магазини и ресторанти, в който може да хапнете вкусно приготвена храна.

Тук може да намерите уют, спокойствие и красива природа.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Къща НиЯ
Къща НиЯ