Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт Къща за гости НоАрт

Арт Къща за гости НоАрт, предлага на разположение на своите гости 6 стаи, всяка от тях със собствена баня и тоалетна. Стаите са дизайнерски обзаведени, като всяка от тях има индивидуално излъчване. Във всяка от стаите има телевизор със сателитна телевизия.

За комфорта на гостите на къщата е изградено локално парно, което ще поддържа желаната от тях температура.

На първия етаж се намира една от спалните, хол, кухня и трапезария. В хола гостите могат да отпочинат на красивата и удобна мека мебел, да гледат телевизия на стилния 49 инчов LED телевизор или пък да прекарат приятно вечерта в приказки пред камината.

Верандата на къщата е достъпна за сутрешното кафе или подготовка на следобедното барбекю. Къщата разполага с напълно оборудвана кухня: печка, хладилник с фризер, кафемашина и миялна машина. Гостите ще могат да приготвят любимата си храна, така както биха го направили у дома. В трапезарията – на чудесна масивна дървена маса – могат да се хранят 12 души.

На разположение има и пералня със сушилня.

На втория етаж се намират останалите 5 спални, както и тераса, на която гостите могат да се насладят на великолепните гледки към двора на къщата или красивата планина.

От тази година можем да предложим на нашите гости още 2 допълнителни помещения за настаняване - двойна стая (с капацитет 2 човека) и студио (2 възрастни + 2 деца ). Те се заплащат допълнително.

Двора е изключително просторен, подходящ за детски игри и забавления. В единия му край е разположено барбекюто, подходящо за приготвяне на всякакви вкусотии.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Пепа Чернева
Пепа Чернева