Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан Къща за гости Нолан

Вила Нолан, с. Соколово, Балчик

Вила Нолан е ваканционна, самостоятелна вила със собствен басейн, само на 8 км. от град Балчик.

Вилата се намира в с. Соколово, тихо и спокойно място; много добре устроено – има няколко местни магазина, където могат да се намерят основните продукти; ресторант-бистро с добра кухня. Невероятните слънчеви плажове на Албена са само на 10 км. Плажа на Балчик и туристическата му алея, осеяна с много ресторанти, кафенета и, разбира се, красива гледка към морето, е само на 10 минути път с кола.

Вилата е напълно самостоятелна и е оградена с висока ограда, която ще допринесе за спокойствието и уюта на Вашата почивка. В двора има едно паркомясто, а пред къщата може да бъде паркирана още една кола.

Вилата разполага с кокетен озеленен двор, където е разположен малък басейн с шезлонги и чадъри. Басейна е отлично поддържан. Басейна е разположен пред верандата на къщата. Тъй като е с дълбочина 1,20 е изключително подходящ за деца и Вие ще можете да се насладите на охладеното бяло вино на верандата, докато Вашите деца се забавляват в басейна, без да ги изпускате от поглед.

Къщата разполага с три спални – две от тях с двойни легла и гардероб, а третата с две единични легла и гардероб. Към едната спалня има баня с тоалетна. Къщата има и втора баня с душ, мивка и тоалетна, която обслужва другите две стаи. Къщата е прохладна и дори през летните месеци не се нуждае от климатици, но за Вашия комфорт има предоставени вентилатори.

Остатъка от къщата е зает от просторен хол с кът за отмора – удобен диван, телевизор с кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет; кухненска част с трапезария; Кухнята е напълно оборудвана за готвене и хранене – вградена фурна, керамични котлони, пералня, голям хладилник, кафе машина за шварц, тостер, посуда за готвене и хранене. Трапезна маса за 6-има е разположена в центъра на кухнята. Трапезарията води към верандата, двора и басейна. Терасата е оборудвана с маса и столове, каменно барбекю ще допринесе за чудесните споделени с приятели и семейство вечери.

Къщата е чудесна за семейни почивки, както и за приятелски срещи – самостоятелност, уют, близост до плажа, собствен басейн – всичко това ще допринесе за Вашата незабравима лятна почивка във вила Нолан!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
052* *** **
покажи телефона
Ваня Бенчева
Ваня Бенчева