Къща за гости Оазис-Шабла

град Шабла · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла Къща за гости Оазис-Шабла

Къща за гости „Оазис-Шабла“ предлага приятна атмосфера за вашата спокойна почивка край морето. Разположена е насред самия център на градчето, само на 5 км. от просторните плажове на Шабла. Къщата Ви предлага всички удобства за една спокойна семейна почивка или събиране с приятели.

Предлага се настаняване в 3 двойни спални със самостоятелен сaнитарен възел, климатик, смарт телевизор, кабелна телевизия, климатици и wireless интернет.

Кухнята е напълно оборудвана, разполагаща с всички необходими уреди.

Мястото е тихо и спокойно, градината е просторна и отлично поддържана. На разположение на гостите е и барбекю. Теренът е подходящ за реализация на различни празнични събития.

Капацитета на къщата е 6 души с 2 допълнителни легла, като има вариант за наем на допълнителна стая за 2-ма, за която наемът за ден е 60 лева.

Къщата работи целогодишно; осигурени са паркоместа за Вашите автомобили.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
сем. Деветакови
сем. Деветакови