Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор Къща за гости Одмор

Къща за гости Одмор е построена на два етажа в манастирски стил, с големи тераси на всеки етаж, от които се разкриват живописни гледки към скалистите планини.

В къщата се отдават 5 самостоятелни апартамента, всеки със собствен вход, оборудвани с кухненски бокс, санитарен възел, отделни спални помещения.

В три от апартаментите са обособени две самостоятелни спални помещения, като във всяко могат да бъдат настанени двама души.

Другите два апартамента разполагат с една спалня за настаняване на двама души.

Във всеки апартамент е обзаведена дневна с триместен разтегателен диван, който лесно се превръща в удобна спалня, холна масичка и телевизор, оборудван е кухненски кът с трапезна маса за хранене.

Общият капацитет на къщата е 16+4 човека.

На разположение на гостите е просторна лятна кухня с барбекю, мивка, хладилник, кухненска печка, миялна машина, кафе машина. Под нея е разположена уютна механа с камина, подходяща за зимните месеци. Лятната кухня и механата са с капацитет за 16-20 души.

За всички гости са създадени отлични условия за самостоятелно приготвяне на храна - както в апартаментите, така и в общите помещения. По желание и при предварителна заявка може да бъде приготвена домашна храна от домакините.

В горещите летни дни басейнът в двора на къщата е любимото място за разхлаждане на малки и големи.

Местността наоколо е изключително благоприятна за активна почивка - планински преходи или разходка по Вазовата екопътека, рафтинг по река Искър, скално катерене на красивите Лакатнишки скали, посещение на близките манастири и други забележителности.

Ако сте любители на колоезденето - можете да наемете велосипед и да се насладите на спиращите дъха планински гледки.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
студиа: 3
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Петя Тодорова
Петя Тодорова