Къща за гости Огледалови

град Поморие · община Поморие, област Бургас

Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови Къща за гости Огледалови

Къща Огледалови, Поморие разполага с леглова база от 40 места.

Ценови диапазон: 6 лв. - 15 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените.

Красива и уютна семейна къща за гости Огледалови се състои от 16 самостоятелни стаи с общ капацитет от 40 легла. Слънчевата къща се намира на около 20 метра от морето и на не повече от 50 метра от плажа в град Поморие, на тиха и спокойна улица в Новия град.

Стаите могат да бъдат отдавани както самостоятелно, така и групово (за голям брой туристи). Стайте не са с отделен санитарен възел, на две стаи има по един санитарен възел.

На двора на къщата е разположен летен навес (за лятно ползване),снабден с газово барбекю и битова механа (за зимно ползване). Пред къщата има паркинг за три коли.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
сем. Огледалови
сем. Огледалови