Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда Къща за гости Оренда

Вилен комплекс Оренда се намира в Североизточна България, в село Кюлевча, в непосредствена близост до град Шумен (15 км) и село Мадара (1км).

Комплекса се състои от две къщи с общ басейн.

Всяка къща е със собствена изцяло оборудвана кухня-всекидневна.

Малката къща предлага две стаи в битов и две в съвременен стил, всяка от която е с телевизор и интернет. Битовите делят общ санитарен възел удобен и за двете стаи. Съвременните са със собствен санитарен възел.

Кухнята е напълно оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна: 3 хладилника, съдомиялна, ледогенератор, професионална печка, 5 газови котлона и фурна на ток, машина за кафе, тостер, микровълнова.

Общия капацитет на вилата е 8 човека плюс разтегателен диван в една от стаите.

Външно пространство с барбекю и голям двор. За летния сезон разполагаме и с басейн.

Голямата къща разполага със 6 спални, всяка със собствен санитарен възел, телевизор и интернет. В пет от спалните има разтегателно диванче, което дава възможност за настаняване на трети човек.

Изцяло оборудвана кухня-всекидневна. Барбекю.

Общия капацитет на къщата е до 17 човека.

Забележителности в близост:

* Мадарски конник – една от най-известните и емблематични български забележителности.

* Мадарската крепост – строена е през IV в. По-късно, когато влиза в пределите на Първата българска държава, се използва заедно с другите крепости по околните плата за защита на столицата Плиска.

* Велики Преслав – втората българска столица, красив и величествен град, един от най-значимите в Европа за своето време. За съжаление, това е отдавна отминало величие, което можем само мислено да си представим, съдейки по оскъдните останки.

* Плиска – първата българска столица на Първата българска държава на Балканския полуостров – забележителен средновековен град и особено популярна в последно време туристическа забележителност.

За повече нощувки има % отстъпка.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
  5. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Грациела Железова
Грациела Железова