8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета

Къща за гости Орфей се намира в село Павелско, община Чепеларе, област Смолян. На 50 км. от гр. Пловдив и на 20 км. от гр. Чепеларе. Въведена в експлоатация през 2017 год.

Къщата за гости разполага с 6 стаи: 2 стаи с по една спалня, 2 стаи с по една спалня и разтегателен диван, 1 стая с по една спалня, разтегателен диван и 1 единично легло, 1 стая с една спалня и 1 единично легло. Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел.

На разположение на гостите е механа с трапезария - 45 кв.м. с всички удобства за приготвяне и консумиране на храна /хладилник, фурна с керамични котлони, микровълнова фурна, съдомиялна, кафе машина и др./. Оборудвана е с всички необходими прибори и посуда за улеснение на гостите.

Има добра озвучителна и ефектна осветителна система за по-добро и весело настроение за необходими за посрещане на всеки празник.

За хладните и уютни зимни вечери помагат камината и добра вентилация. Къщата разполага със самостоятелно парно отопление. Към механата има 30 кв. веранда открит и закрит тип с барбекю и страхотен изглед към Родопи планина обграждаща цялото село.

Къщата за гости предлага планинска езда с коне за напреднали и начинаещи. Цената по договаряне в зависимост от броя на ездачите и времетраене на ездата.

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Красимира и Петко Тафрови