Къща за гости Отдих и здраве 2

село Храбрино · община Родопи, област Пловдив

Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2 Къща за гости Отдих и здраве 2

НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАЗНУВАЩИ КОМПАНИИ !

Център за Отдих и здраве 2 се намира във втора вилна зона на китното село Храбрино, област Пловдив сред невероятно красива природа и кристално чист въздух.

Разполага с леглова база за 9 души. Оборудвана е с кухненски бокс, хладилник, прибори, съдове. В двора има барбекю.

В района има няколко еко пътеки за ценителите на природата. За ценителите на добрата кухня предлагаме вкусни и здравословни ястия, чрез предварителна заявка. Гостите си посрещаме с питка с мед по стар български обичай и народна песен.

Въздухът в Храбрино замерен по йонизация е като този в Банкя. При здравословни проблеми помагаме с различни природни средства. НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАЗНУВАЩИ КОМПАНИИ !

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Тройни стаи: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Петранка Байрева
Петранка Байрева