Къща за гости Отдих и здраве

село Храбрино · община Родопи, област Пловдив

Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве Къща за гости Отдих и здраве

НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАЗНУВАЩИ КОМПАНИИ !

Център за "Отдих и здраве", село Храбрино, разполага с две къщи с общ капацитет до 22 гости.

Стаите се отопляват с парно и климатици в по голямата вила и на дърва в по малката. На Ваше разположение ще бъде голяма механа за хранене с хладилник, миялна машина, микровълнова печка, тостер, съдове, прибори, чаши. Има телевизор, касетофон. В двора има барбекю, пещ за хляб и котлони на дърва за приготвяне на вкусна храна на огън.

По желание на клиентите приготвяме закуска, обяд и вечеря чрез предварителна заявка . Специалитети на заведението са боб в гърне приготвен на огън, родопски пататник и други.

До центърът за отдих и здраве има павиран път по посока параклис Свети Спас във втора вилна зона.

Уединението Ви при нас е гарантирано, а пламтящият в камината огън и заобикалящите планински пейзажи ще Ви дадат усещането за топлина и домашен уют.

НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАЗНУВАЩИ КОМПАНИИ !

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 1
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Петранка Байрева
Петранка Байрева