Къща за гости Палковата Къща за гости Палковата Къща за гости Палковата Къща за гости Палковата Къща за гости Палковата

Палковата Къща се намира в гр. Гоце Делчев (200км южно от София), което я прави много удобна за почивка от сивото ежедневие в забързания град. Палковата къща е ново стройтелство и е напълно обзаведена. В близост до нея се намира Пирин планина, която е прекрасна за разходки през четирите годишни сезона. На 10км от Гоце Делчев се намират минералните бани в с. Огняново, а на 25км южно е границата ни с Гърция. За 1 час път, можете да се потопите във водите на Бяло море. Това прави Гоце Делчев благоприятно място за почивка.

Палковата Къща се разпростира на 120 - 130кв.м застроена площ, като разполага с красива градинка, пещ за печене и място за паркиране на 3-4 коли. Завършена тази година, къщата е модерно обзаведена и разполага с всички удобства за прекарването на страхотна почивка в подножието на планините. С кабелна телевизия, постоянно парно отопление и винаги топла вода.

Първи етаж - модерно оборудвана кухня, хол, спалня, баня, тоалетна и две големи тераси.

Втори етаж - модерно обзаведена кухня с всекидневна в американски стил, спалня, баня с вана, душ и тоалетна, 2 големи тераси.

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Стоян Палков
Стоян Палков