Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир Къща за гости Памир

Къща за гости Памир се намира в село Шипково в полите на Троянския балкан. Красивата природа около нея и известните минерални извори в селото Ви гарантират една прекрасна почивка. Съвременните удобства, които Ви предлагаме, съчетани с големия озеленен двор, голямата тераса с шезлонги и детски кът ще направят цялото ви семейство щастливо и ще превърнат вашата почивка в едно незабравимо изживяване.

Всяка двойна стая разполага с удобна спалня, безплатен wifi достъп и LCD телевизор. На разположение на гостите също така са тоалетни принадлежности и безплатно ползване на велосипеди при наличност. Някои от стаите имат балкон с чудесна гледка към планината.

Апартамента е оборудван със собствена кухня, трапезария, собствен санитарен възел и тераса. За най-малките ни гости сме осигурили и детско легло. На разположение на гостите също така са тоалетни принадлежности и безплатно ползване на велосипеди при наличност.

Къщата разполага със 7 спални, 3 отделни тераси и една голяма градина с детски кът. На разположение на гостите е кухня с голяма трапезария. Оборудвана е с хладилник-фризер, готварска печка, микровълнова фурна, миялна машина и домакинска посуда. На разположение са пералня, ютия, маса за гладене и др. Домашните любимци също са добре дошли.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Цветанка Марковска
Цветанка Марковска