Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище Къща за гости Панагюрище

Информация за Къща за гости

Къща за гости, Панагюрище разполага с леглова база от 6 места.

Самостоятелна къща, разположена близо до центъра на град Панагюрище. Предлага зелена градина, сенчеста асма и просторен двор. Напълно самостоятелна къща на тихо и спокойно място.

Налична е отделна постройка с удобства за готвене. Разполага с две парко места. С всички необходими електроуреди, интернет и кабелна телевизия във всяка стая. Има 3 стаи с по 2-3 легла, слънчеви и уютни.

Къщата е в близост до етнографски и исторически комплекс, хотел със спа и минерален басейн, стадион, спортна зала, прекрасен парк за разходки и интересни заведения и магазини.

Удобства в Къща за гости

паркинг, кухня, кабелна, тв интернет, баня/тоалетна, лятна градина.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Единични стаи: 2
Двойни стаи: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Светла Илиева
Светла Илиева