Къща за гости Панорама 1

село Гела · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1 Къща за гости Панорама 1

Къща за гости “Панорама 1”, е пристройка към къща за гости “Панорама”. Къщата разполага с невероятна гледка от всяка една стая.

На разположение на нашите гости са 4 етажа, на които се намират 6 стаи за настаняване, 1 апартамент и сауна със зона за релакс.

Гостите ни могат да се възползват от обширния двор, детски кът, механа с барбекю. ….

На 1-я етаж, е разположена финландска сауна с панорамен изглед към Родопите. В помещението има зона за релакс с шезлонги и студено ведро.

На 2- я етаж, е разположен апартамент с една спалня за двама, обширен хол с разтегателен диван и обзаведена кухня. Общ капацитет на апартамента от 4 души.

На 3-я етаж, са разположени 2 тройни стаи и 1 двойна.

На последният 4-ти етаж са разположени 2 тройни и 1 двойна стая.

Всички стаи са със собствена баня и тоалетна и тераса.

За Вашето удобство, можете да се обърнете към нас, за да Ви приготвим обяд и вечеря. В къщата има отлични условия и за самостоятелно приготвяне на храна.

Възможна е и резервация на цялата къща.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 4
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Владимир Симидов
Владимир Симидов